Farsund Seilforening

Farsund Open
Årsmelding

Regelkurs - Kappseilingsreglene

Farsund Seilforenig vil i samarbeid med Vest Agder seilkrets arrangere begynner kurs for seil dommer.
Norges seil forbund omstrukturerer for tiden utformingen av dommerkursene.
Første trinn på dommer stigen til NSF er regelkurs om "kappseilings reglene". Dette er ett kurs som man må ta selv gjennom min idrett som ett e-kurs. Man vil da få dette godkjent og så kan man gå videre med "Dommer 2" kurs.
Vi vil i samarbeid med kursholder Trond Strandenes i fra Grimstad SF tilby å gå gjennom det man vil få på E-kurset.
kurset vil bli holdt på FSF lokaler på Naudodden i Farsund Fredag 9/11 kl . 1800-2100 og lørdag 1000-1400
for påmelding : send epost til Kenneth Bruseland brusela@frisurf.no eller melding 93028600

Følg linken her så ser du fremgangsmåten for å finne kurset på "Min idrett"

Resultater onsdags regatta vår

Resultater onsdags regatta høst

Medlemskap i FSF
Farsund seilforening bruker "Min idrett" som plattform for registering av medlemer.
Nye medlemer registrerer seg der.
 For spørsmål anngåenede registrerring kontakt HegeVårdal Hagen

HAR DU HUSKET GRASROTANDELEN ?
FØLG LOGOEN OG HJELP OSS